Нашиот вебсајт доаѓа наскоро...

Компанијата Вис Вендинг поставува автомати за топли и ладни напитоци, како и автомати за ладни пијалоци и снек производи.

3 ГОДИНИ ИСКУСТВО И КВАЛИТЕТ

Компанијата "Вис Вендинг" ДОО, веќе 3 години, успешно работи на пазарот на вендинг услуги, поставувајки високо квалитетни вендинг автомати, нудејки квалитетна, навремена и ефикасна услуга.
За краток временски период, компанијата стана лидер во оваа дејност во регионите Гевгелија, Валандово и Струмица, постепено ширејки ја својата дистрибутивна мрежа и во другите региони на Република Македонија.
Основна дејност на компанијата Вис Вендинг е поставување автомати за топли и ладни напитоци, како и автомати за ладни пијалоци и снек производи. Сите автомати се под потполна санитарна и општо-техничка контрола, користиме квалитетни продукти, прочистена вода, а тоа гарантира квалитет и сигурност на производот.

БРЕНДОВИ КОИ ГИ КОРИСТИМЕ

Контактирајте не

За секоја ваша информација, појаснување или договарање, успешниот искусен тим на компанијата Вис Вендинг, ви стои постојано на расплагање.
Во надеж за успешна обострана соработка, срдечно ве поздравуваме.

Тел: (+389) 78 233 570
Тел: (+389) 78 479 520

Воденска бр.9,
1480 Гевгелија